top of page
Hospital Employees

ON

FIN
ENG

Onesys Navigator on potilastietojärjestelmään integroitava terveystiedon oleellistaja.

Lue lisää potilastietojärjestelmistä täällä.

Lupaamme: ON on integroitavissa mihin PTJ:ään tahansa.

ON toimii "työpöytä" -periaatteella joka tarkoittaa, että ON:n kautta voidaan avata, katsella ja muodostaa linkkejä mihin tahansa sairaalan tietokantaan tai siihen kytkettyyn rekisteriin, jopa IoT laitteisiin ja potilaan omaan dataan esimerkiksi omatietovarannon avulla.

ON tuo takaisin niitä toiminnallisuuksia joita lääkärit ovat työssään kaivanneet: Kuvien poiminta, niihin linkkaaminen ja suppeat muistiinpanot. Tieto tallentuu ON-tiedostoiksi joita voidaan avata toisessa ON:ssä. Eli käytännössä saman sairaalan sisällä eri tietokannoista, kuva-arkistoista ja potilastietojärjestelmästä sekä siihen liitetyistä muista tietojärjestelmistä voidaan hakea tietoa ja tiivistää niistä potilastiedostoja, eli ON-tiedostoja.

ON on "ensimmäisen osapuolen PTJ-liitännäinen." Tämä tarkoittaa että se on natiivi useimpiin PTJ:iin ja se suoritetaan PTJ:n sisällä.
Potilastietojärjestelmästä siis klikataan ikonia, tekstikuvaketta tai muulla tavalla suoritetaan ohjelman käynnistys. Ohjelma sitten istuu ruudulla sen aikaa kun sitä käytetään. Kun istunto potilaan kanssa on valmis, muutokset tallennetaan ja ikkuna suljetaan.

ON-käyttökokemus on intuitiivista ja yksinkertaista, siitä saadaan suurin hyöty kun sitä käytetään useammalla ruudulla yhtä-aikaisesti.

ON on integroitu esimerkiksi seuraaviin PTJ:iin:

LifeCare (myös Effica)

Miranda

Uranus

Esko

NeagenPACS

ON on integroitavissa myös esimerkiksi Apottiin, tai osaksi muita ratkaisuja kuten Una-Ytimeen.

"Meillä ei ole tätä toiminnallisuutta."

- Eräs PTJ tuottaja

  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
Smart Tablet

Onesys Mobile Navigator on Onesys Navigatorin mobiilinatiiviversio. OMN:n toiminnallisuudet perustuvat Onesys Oy:n patentoimiin menetelmiin sekä itsetehtyihin teknologioihin. Mitään vastaavaa et löydä mistään.

Mobiilinavigaattorilla saat käyttöösi ne toiminnallisuudet joille älypuhelin on tarkoitettu: Älypuhelin muuntuu käytössäsi "lääkärin työkaluksi" jolla voit katsella, käsitellä ja jakaa kliinisiä havaintoja sekä kuvia.

Esimerkiksi tiettyjen kuvien jakaminen onnistuu, oli lääkäri missä tahansa.

Videolla esitetään 3D-kuvankatselua ja tutkiskellaan yksittäisiä MRI-kuvaleikkeitä Galaxy Note 10 Lite- älypuhelimella. Kuvat haetaan suoraan PACS-järjestelmästä.

OMN on tuotekehitetty istumaan natiivisti kaksiruutulaitteelle, kuten Surface Duolle. 

Kyseessä on maailman ensimmäinen PTJ-natiivi, ei-RDP pohjainen ratkaisu.

OMN on Onesys Oy:n T&K toiminnan keskiössä. Lisää tietoa tullaan julkaisemaan myöhemmin. Tuote-esittelyt mahdollisia salassapitosopimusten mukaisesti.

OMN

Esittelyversio Samsung Galaxy Note 10 Lite - älypuhelimella.

Videolla käyttäjä käsittelee 30 PACS kuvaa 3D mallin avulla, jonka perusteella valikoituu 2D leike alla.

OMC

Onesys Medical Card eli Terveyskortti on viimeisin läpimurto potilaan terveystiedon liikkuvuuteen.

Ajatuksemme: "Onko käytännöllistä että kaikki terveystieto on saatavilla 24/7 globaalisti, jos tiettyä tietoa tarvitaan satunnaisesti ja paikallisesti?

Tieto liikkuu niin sanotusti "potilaan vauhdilla": Tiedon päivitys tapahtuu vastaanoton yhteydessä ja tieto välittyy muualle kortin sirulla.

Siru on turvattu AES-256 kryptauksella ja sen toiminta on suunniteltu kyberturvallisuusperiaatteiden mukaisesti.

Kortti ei siis ole avain johonkin pilvitalletustilaan, vaan kortti on itsessään erillinen tallennuspaikka.

Tämä säästää rahaa ja vaivaa - kortin murtaminen on tehty mahdollisimman epäkäytännölliseksi, eikä mitään keskitettyä tietokantaa, järjestelmää tai muuta "datajärveä" ole, johon murtaminen asettaisi ihmisten arkaluonteiset tiedot vaaraan.

  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
bottom of page