top of page

Visiomme

Toimintamme lähti neuronavigaatiosta.

Kun teimme maailman ensimmäisiä tarkkuusvarmistettuja, kuva-ohjattuja leikkauksia, meille oli selvää että kirurgeilla on tarve dedikoiduille kuvantamisjärjestelmille.

Esteenä oli ja edelleen on, että uudella markkinalla ei ole tarjontaa - perinteiset kuvantamisyritykset keskittyvät ydintoimintaansa, jossa kirurgin tarvetta ei kyetä hahmottamaan.

Mutta nyt asiat ovat taas muutoksessa.

Uskomme että kuvantamiseen suunnitellut kuvantamisjärjestelmät ovat eräs suurimmista lääketieteen tekniikan mahdollisuuksista: Maailmalla on tarve sadoille tuhansille laitteille aina ultraäänestä (iUS/IOUS) tietokonetomografiaan ja magneettikuvantamiseen (iCT, iMRI).

Miksi tarvitaan dedikoituja ratkaisuja?

Kun radiologiassa tiettyihin tutkimuksiin soveltuu parhaiten juuri tietty kuvantamismodaliteetti, leikkauskuvantamisessa saatetaan tarvita useampaa yht'aikaisesti (stereotaktinen kirurgia). Leikkauskuvantamisessa on myös tarve kuvata potilasta useamman kertaa saman istunnon aikana, esimerkiksi aivokirurgiassa, millä on suora vaikutus potilaan elinajanodotteeseen (totaali resektio).

Onesysin tulevaisuudentehtävä on vaikuttaa näiden teknologioiden kehittämiseen ja käyttöönottoon - leikkausnavigaatio-osaamisellamme kykenemme tuomaan uusia kuvantamistekniikoita osaksi leikkauksen arkea, ja yhteistyöverkostomme mahdollistaa kohtalaisen nopean ja kustannustehokkaan validointikanavan.

Olemme myös valmis strategiseen yhteistyöhön kehittämään leikkauskuvantamisen ratkaisuja.

bottom of page